Zúčastněte se soutěže FOTOTALENT a vyhrajte hodnotné ceny!

Zúčastněte se soutěže FOTOTALENT a vyhrajte hodnotné ceny! 

Veletrh a festival FOTOEXPO vyhlásil letošní ročník soutěže pro amatérské i profesionální fotografy. Snímky a videa mohou soutěžící zasílat až do konce září.

Rádi fotíte nebo natáčíte videa? V tom případě můžete zkusit přesvědčit o svých schopnostech porotu soutěže FOTOTALENT 2019, kterou vyhlásil veletrh a festival FOTOEXPO, jenž se uskuteční 19. října v prostorách Národního domu na Vinohradech a Arcibiskupského gymnázia v Praze.

Tentokrát organizátoři vyhlásili čtyři soutěžní témata: Moderní architektura, Pulsující příroda, Lidé v pohybu a Pestrý život domorodců. Nově také zavedli kategorii video, v níž můžete soutěžit na téma Umění v ulicích.

Soutěžící si mohou vybrat jedno téma nebo i všechny, u každého tématu však mohou do soutěže zaslat pouze 1 snímek, případně 1 video v rámci Umění v ulicích. Čas zaslat fotografie či klipy na e-mailovou adresu fototalent@terinvest.com mají až do 30. září 2019. Ti nejlepší postoupí do semifinále, poté do finále a následně budou vyhlášeni absolutní vítězové všech kategorií během říjnového veletrhu.

Vítězové se mohou těšit na věcné ceny a také na prezentaci v médiích. Podrobné podmínky soutěže FOTOTALENT 2019 včetně technických specifikací zaslaných materiálů naleznete zde

Foto: archiv FOTOEXPO

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!