SOUTĚŽ: Vyhrajte permanentky na festival Votvírák

SOUTĚŽ: Vyhrajte permanentky na festival Votvírák 

Zahajte letní sezónu ve středočeských Milovicích. Hrajeme o permanentky na hudební festival Votvírák včetně využití standardního stanového města!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Letošní festivalové léto odstartuje během příštího víkendu na letišti v Milovicích nedaleko Prahy. Votvírák letos na stage přivítá třeba kapelu Kryštof, Vypsaná fiXa, Wohnout, Divokej Bill, Mandrage, zpěváka Xindla X, rappera Rytmuse i uskupení PSH, zpěvačku Hanu Zagorovou a desítky dalších interpretů.

Kromě čtyř hlavních pódií rozdělených podle žánrů na Rock, Pop, Hiphop a Dance nebudou od pátku 14. do neděle 16. června chybět ani čtyři taneční DJs zóny.

Chcete vyhrát permanentky na festival Votvírák zahrnující i vstup do standardního stanového města? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 celofestivalové vstupenky včetně stanového města STANDARD.

Soutěžní otázka:

Který z uvedených interpretů na letošním Votvíráku nevystoupí?

A) Rytmus

B) Karel Gott

C) Hana Zagorová

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 10. června odpoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Marek Žídek, archiv festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!