SOUTĚŽ: Vyhrajte poukázku na nákup v Metropoli Zličín

SOUTĚŽ: Vyhrajte poukázku na nákup v Metropoli Zličín 

Přijďte v sobotu 8. června do Metropole Zličín na Family Open Fest, kde nebude chybět Leoš Mareš, Marpo & TroubleGang ani Tonya Graves, a spojte kulturní program s nákupy!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Celodenní sobotní festival pro rodiny s dětmi nabídne vystoupení slavných tuzemských interpretů, ať už rappera Marpa & TroubleGang nebo pop-bluesové zpěvačky a někdejší členky kapely Monkey Business Tonyi Graves. Zlatým hřebem se večer stane show Leoše Mareše. Moderovat celý program bude Patrik Hezucký.

Program završí show Leoše Mareše. Foto: archiv Metropole Zličín

Ratolesti čeká pouť s tradičními atrakcemi jako kolotočem, autodromem či střelnicí, čekají je ale i nevšední zážitky, třeba na na extreme simulátoru. Pro nejmenší bude připraven pohádkový les s osmi stanovišti, kde na ně čekají různé úkoly a na závěr odměna.

Těšit se mohou i na interaktivní Ztracenou šmoulí vesničku s oblíbenými hrdiny v životní velikosti. Na procházce laboratoří taťky Šmouly, beauty salonem s malováním na obličej, šmoulí kuchyňkou s dílničkami a kinetickým pískem, hudebním studiem, sportovištěm a fotokoutkem se potkají také s Majdou a Petrem z Kouzelné školky.

Sportovní nadšenci si mohou vyzkoušet jízdu na koloběžkách, skateboarding, lukostřelbu, fotbal i ping pong. V době těsně před letní dovolenou si navíc můžou otestovat výbavu na hory a kempování. O maminky i jejich dcery bude postaráno v hair & beauty koutku, zatímco si potomci pohrají v dětském koutku. V průběhu dne navíc mohou využít slevy a akční nabídky obchodů.

Na Family Open Festu nebudou chybět ani Šmoulové. Foto: archiv Metropole Zličín

Chcete vyhrát poukázku na 500 Kč do všech obchodů vyjma restaurací a kina? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 poukázku do Metropole Zličín.

Soutěžní otázka:

Kdo bude moderovat hudební program na Family Open Fest v Metropoli Zličín?

A) Patrik Hezucký

B) Libor Bouček

C) Aleš Háma

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 10. června dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Metropole Zličín

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!