Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský podpořil dětské pacienty v Thomayerově nemocnici

Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský podpořil dětské pacienty v Thomayerově nemocnici 

Pediatrickou kliniku Thomayerovy nemocnice v Praze před pár dny navštívil zakladatel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský. V rámci charitativní akce přivezl dětem pexesa s obrázky hereckých hvězd zdejší scény.

Pro radost chodí do divadla každý večer nespočet diváků. Jsou ale tací, kteří tuto možnost nemají – například vinou svého zdravotního stavu. Právě ty jsme se rozhodli potěšit dárkem, který jim naše divadlo přiblíží, i když ho momentálně navštívit nemůžou,“ nechal se slyšet Jan Hrušínský během akce u příležitosti Mezinárodního dne dětí.

Jan Hrušínský na návštěvě v Thomayerově nemocnici. Foto: archiv Divadla Na Jezerce

Barevná pexesa nedostali v pondělí 27. května jen pacienti dětského oddělení nemocnice v Krči, ale také malí obyvatelé Klokánka v nedaleké Láskově ulici v Horních Kunraticích.

Principál Divadla Na Jezerce zamířil i do Klokánku v Horních Kunraticích. Foto: archiv Divadla Na Jezerce

Těšit se na ně mohou i žáci několika základních škol v Praze 4. Pomocí hry s pexesem se zároveň seznámí se známými herci z nuselského divadla.

Rozvíjet zájem nejmladších diváků o divadlo je jedním z našich hlavních cílů.  Prioritou je rozdávat radost, a to nejen kvalitou repertoáru, ale také aktivitami mimo jeviště,“ dodal principál Divadla na Jezerce.

Foto: archiv Divadla Na Jezerce

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!