Lucky Chops boří mýty o dechových nástrojích. Své první album představí na podzim v Praze

Lucky Chops boří mýty o dechových nástrojích. Své první album představí na podzim v Praze 

Do Prahy se řítí lavina energie v podání americké funkové party Lucky Chops, jejichž hudba vás nenechá v klidu. Kapela, která se proslavila covery slavných hitů upravených pro dechové nástroje, přijede představit svou první desku nahrávanou v profesionálním studiu 21. října do Lucerna Music Baru v Praze.

Pětice talentovaných muzikantů Lucky Chops se dala dohromady v roce 2006 v New Yorku na LaGuardia Arts High School. Svůj originální hudební mix začali šířit nejprve jako pouliční umělci a díky náhodnému chodci, který jejich vystoupení natočil, se z nich stala senzace. Videa s covery hitů Adele, Beatles či Ariany Grande v podání dechových nástrojů obletěla svět a nyní mají miliony přehrání.

„Potkali jsme se na škole, ale kromě zkoušení v hodinách jsme chtěli vlastní koncerty, a tak jsme začali hrát v ulicích New Yorku, na svatbách a dalších událostech. Všechno se změnilo, když jsme dostali povolení vystupovat v metru. Tam nás někdo nahrál, video hodil na internet a lidé najednou chodili přímo na nás,“ popisují svůj hudební vývoj.

Kapela však nezůstala jen u předělávek populárních skladeb. Chopili se příležitosti a začali vydávat také vlastní tvorbu. Několik skladeb vyšlo na krátkých nahrávkách a nyní Lucky Chops konečně vydávají první album nahrané v profesionálním studiu. A právě to představí v říjnu v pražském Lucerna Music Baru.

Jejich tvorba má jediný úkol – šířit léčivou sílu hudby. A můžeme se shodnout, že to se jim perfektně daří. Energie a nadšení, které z této newyorské party srší, vás nenechá v klidu. Jejich odhodlání rezonuje se zástupy fanoušků po celém světě. Živá vystoupení jsou nezapomenutelným zážitkem, kde mají hlavní slovo pozoun, saxofon, trubka, suzafon a bicí. Všichni členové kromě koncertování také učí a motivují začínající hudebníky.

Lucky Chops vystoupí s novou deskou 21. října v Lucerna Music Baru v Praze. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji od 31. května za 550 Kč.

Foto: Archiv Fource

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!