Lákadlo na Sázavafest

Lákadlo na Sázavafest 

Letní festivalová sezóna pomalu ťuká na dveře a s ní se přiblížil i termín letního Sázavafestu.

Letošní 11. ročník Sázavafestu se v Benešově u Prahy připravuje v duchu reggae, ska, jazzu, kytarovek, elektroniky a folku. Tradičně nabídne autorská čtení, filmy a pro ty nejmenší poskytne zázemí v Dětském koutku Minimax přímo v areálu Zelený ostrov. Sázavafest letos nabídne celkem 6 scén, přičemž dvě z nich budou umístěny v zastřešených halách s kapacitou 5000 lidí. Na Zeleném ostrově vystoupí více jak 120 účinkujících, z domova i ze zahraničí.

Sázavafest se uskuteční od 4. do 7. srpna a jeho hvězdami budou kapely Hurts, Alphaville, The Subways, Nouvelle Vague, Jazzanova, Belleruche, Kosheen, Irie Révoltés a další. Dále zde vystoupí Jana Kirschner, která bude mít v ČR vůbec první vystoupení po mateřské dovolené. Společný koncert odehraje Dara RolinsDanem Bártou. Nebude chybět ani zpěvačka Věra Bílá, která se na jevišti ukáže s kapelou Gynovci, z legend zahrají Václav Koubek nebo Jiří Schmitzer.

Festivalový areál se pro veřejnost otevře ve čtvrtek 4. 8. v 11:00 a bude v provozu do neděle 7. 8. Kdo by chtěl ušetřit za dopravu na festival, ať určitě přijede vlakem. Návštěvníci Sázavafestu mají možnost zakoupit a využít zpáteční jízdenku Českých drah, odkudkoliv z ČR do Benešova s 50% slevou z obyčejného jízdného. Návštěvníci festivalu jen musí při nákupu jízdenky žádat jízdenku s názvem "Vlak+ Sázavafest 2011". Automaticky pak obdrží zpáteční jízdenku za cenu jednosměrné, kterou si musí nechat následně označit razítkem u vstupu do areálu festivalu. Pokud tak neučiní, budou muset při zpáteční cestě, zaplatit plné jízdné.

Partneři 11. ročníku letního Sázavafestu:

Pivovar Ferdinand a.s., Kofola, Staropramen, Houser, Sedmička, Radio KISS, Centrum.cz, Danone, Lavičky ADnet, Posázaví, Jiskra, Sládek Group, Ochrana Fauny, Deník, Vhs, Wifcom, Muzikus.cz, Benešov, Jenpromuze.cz, Prima Cool, Berušky, Crocs, Corny, Nikita, Cinestar, Faceup, Pastelka, TV Minimax, Instinkt, EuroAWK, Railreklam, Promopro, Music City, Adactive, CZM, Poslouchej.net, Musiq1, Čsfd.cz, Hudba.sk, OSA, Čistý festival, Radio 1

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!