SOUTĚŽ: Vyhrajte permanentky na hudební festival Krásná louka v Mladé Boleslavi

SOUTĚŽ: Vyhrajte permanentky na hudební festival Krásná louka v Mladé Boleslavi 

Bára Poláková, Tomáš Klus nebo Marpo & TroubleGang – ani jeden nebude chybět na letošním ročníku festivalu Krásná louka a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

V pátek 24. a v sobotu 25. května obsadí Krásnou louku v Mladé Boleslavi stejnojmenný festival, který nabídne vystoupení předních interpretů české hudební scény.

První den se na pódiu objeví třeba Vilém Čok se svou kapelou Bypass nebo skupina Škwor. Sobota přinese koncerty Bena Cristovaa, Báry Polákové, Vaša Patejdla, Tomáše Kluse, uskupení Walda Gang nebo Marpa a jeho TroubleGangu.

Chcete se zdarma zúčastnit festivalu Krásná louka? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 permanentky na mladoboleslavský festival.

Soutěžní otázka:

Který z uvedených interpretů na letošní Krásné louce nevystoupí?

A) Chinaski

B) Vašo Patejdl

C) Trautenberk

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 17. května dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto Facebook Krásná louka

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!