Divokej Bill se vrátí na místo činu. V září vystoupí v domovských Úvalech

Divokej Bill se vrátí na místo činu. V září vystoupí v domovských Úvalech 

Doma 2019 – tak zní podtitul tradičního koncertu kapely Divokej Bill v Úvalech u Prahy, který se letos uskuteční v sobotu 14. září.

Skupina Divokej Bill, která na české hudební scéně působí déle než dvě dekády, každé dva roky pořádá koncert pro své domovské město Úvaly u Prahy. Tentokrát se na zdejším atletickém úvalu koná 14. září.

„Ještě sice jedeme na opojné vlně z O2 areny, už jsme ale zase ve stádiu příprav na letní open air scény a také na vlastní koncert, pro nás neméně důležitý, protože jde o tradiční akci u nás v Úvalech. Hodně se na něj soustředíme, chceme zase předvést něco, co si naši fanoušci zapamatují. V Úvalech jsme se dali dohromady a hrát zde – i po tolika letech – pro nás znamená stále něco výjimečného," nechal se slyšet houslista Adam Karlík.

Kapelu si její fanoušci mohou zde v září užít na jediném samostatném koncertu v tomto roce mimo festivalové sety. „Kapacita je omezena, doporučuji proto neváhat a koupit vstupenky včas. Dramaturgii koncertu ještě nechceme úplně prozrazovat, ale máme třeba příslib od kapely Drum Bun, že by si možná udělali čas a přijeli za námi z Rumunska," doplnil Karlík.

Po zářijovém vystoupení se Divokej Bill na podzim uchýlí do zkušebny, kde začne intenzivně pracovat na repertoáru k nové desce.

Vstupenky na úvalský koncert za 485 korun jsou již v prodeji.

Foto Facebook Divokej Bill

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!