Tři sestry zahajují celorepublikové turné. Do září objedou dvě desítky měst

Tři sestry zahajují celorepublikové turné. Do září objedou dvě desítky měst 

Letní turné kapely Tři sestry odstartuje v pátek 3. května v Zábřehu na Moravě. Během více než čtyř měsíců skupina navštíví devatenáct měst po celé republice, turné ukončí 13. září v Moravském Krumlově.

Návštěvníci koncertů v rámci letního turné se mohou těšit na velkolepou pódiovou show a také playlist složený z nejnovějších songů, které se objevily na albu ¡Svobodu ředkvičkám!, vydaném loni v listopadu.

Jako letošního předskokana si pražská hardcore formace zvolila punkrockovou skupinu z Českých Budějovic Pirates of the Pubs. „Líbí se nám jejich nekomplikovaný vztah k životu, hudbě a zábavě ve všech formách,“ vysvětlili členové své rozhodnutí. Kromě nich se na pódiích ukážou také plzeňští punkrockeři Velký Voči a v neposlední řadě pražská partička Curlies.

Během turné se Tři sestry zastaví v devatenácti městech v Čechách a na Moravě. První koncert se odehraje 3. května v Zábřehu, následně kapela vystoupí v Bílině, Hluku, Velkých Pavlovicích, Plzni, Strakonicích, Petrovicích, Brandýse nad Labem, Holkově, Loktu, Chuchelné, Veveří, Žopích u Holešova, Strmilově, Točníku, Buchlovicích, Klatovech, Novém Kníně a nakonec 13. září v Moravském Krumlově.

Třicáté čtvrté narozeniny kapela kromě turné oslaví také dvojicí open air koncertů 24. a 25. května v pražském areálu Ledárny Braník, kam přizvali britské streetpunkery Cock Sparrer a také tuzemské punkové stálice S.P.S. a Pipes and Pints

Foto archiv Ticketstream

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!