Oldies but goldies v květnu: Od něžného Eltona Johna k hitům Uriah Heep nebo CCR

Oldies but goldies v květnu: Od něžného Eltona Johna k hitům Uriah Heep nebo CCR 

I v květnu se nabízí spousta možností, jak se s tou správnou v uších vrátit zpět v čase. Nabízíme vám výběr "oldies" akcí v květnu.

2. května, zahrají v Lucerna Music Baru od deváté hodiny bývalí členové kapely britské progresivně jazz rockové skupiny Colloseum pod názvem JCM. Na koncertě představí své nové album Heroes a zavzpomínají na nedávno zesnulého bubeníka Jona Hisemana, chybět nebudou však ani hity z tvorby Colossea nebo covery od Garryho Moorea.

3. května si můžete jít zatancovat na Oldies party v brněnském klubu Šelepka.

V úterý 7. května přijede do O2 arény hvězda popu, kterou netřeba představovat - Elton John do Prahy zamíří v rámci svého velkolepého tříletého posledního turné "Farewell Yellow Brick Road".

14. 5. v brněnském Sonu zahraje Michal Prokop & Framus Five, jedna z nejvýznamnějších skupin české rockové historie.

15. května si přijďte „rockově zameditovat“ na akci určenou pro všechny, kteří by rádi zvětšili svou spokojenost meditací a zároveň mají rádi rockovou hudbu. V prostoru Artual na Letohradské v Praze se můžete odreagovat při poslechu písní od klasiků jako Pink Floyd, The Doors nebo Queen. Bubny a elektrické kytary spolu s hlubokým vnímáním textů a tónů by vám mělo přinést dokonalé psychické uvolnění.

17. května se ve Velkém sále Lucerny ukáže tříčlenná berlínská parta Die Ärzte která za více než 30 let koncertování po celém světě získala renomé skvělé punkrockové kapely s bláznivými koncerty.

23. 5. by se měli vydat do Brna všichni fanoušci Uriah Heep. Jejich původní klávesák Ken Hensley tam zahraje se svou novou kapelou Live Fire.

Ten den také vystoupí oblíbený tribute band Queenie v pražském Divadle Kalich. Hity Queen v podání zpěváka Michaela Klucha uslyšíte všechny živě v původních tóninách a na autentické nástroje. Queenie se řadí mezi nejlepší Queen tribute kapely na světě.

30.5. se Divadlo Hybernia zaplní hity CCR v podání britské kapely Creedence Clearwater Revived. Zazní i Have You Ever Seen The Rain, Fortunate Son, Bad Moon Rising, Proud Mary, Looking At My Back Door nebo Who´ll Stop The Rain.

Creedence Clearwater Revived vystoupí pak hned další den v brněnském klubu Sono.

Foto Elton John

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!