Ikonické duo neurofunku vystoupí se svým temným projektem Killbox v pražském Roxy

Ikonické duo neurofunku vystoupí se svým temným projektem Killbox v pražském Roxy 

29. dubna se klub Roxy ponoří do temnoty. Do Prahy míří projekt Killbox, který zosobňují dva umělci patřící k legendám ve svém oboru. Ed Rush a Audio mají na kontě nespočet vydaných desek a jejich jména jsou známá po celém světě. Roxy začne sezónu s pořádnou dávkou neurofunku.

První člen dua, vystupující jako Audio, stihl od začátku své kariéry vydat pět alb a nespočet dvanáctipalců. Před osudným setkáním s Edem Rushem působil jako ve věhlasné partě Resonant Evil po boku pionýrů neurofunku Tech Freak Recordings a také se spojil se značkou Renegade Hardware.

Jeho největší hit přišel až za přispění Ed Rushova Virusu a stal se jím Headroom. Song na Beatportu dokonce sesadil Aviciiho track a vévodil hitparádě celých třináct týdnů.

Ed Rush je ikonou ve světě drum'n'bass. Za svou uměleckou dráhu nastartoval novou éru hardcoru, vydával na Prototype nebo Metalheadz a při spolupráci s Opticalem založil zmíněný label Virus a vydal album Wormhole. To vše přispělo k nevídané změně tváře drum'n'bass. Ed Rush si pro tento žánr napsal vlastní pravidla, která platí dodnes.

Vstupenky pořídíte v předprodeji za 250 korun + poplatky, na pokladně Roxy za 260 korun.

Foto archiv Roxy Prague

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!