Ozzy Osbourne neplní slib o "No More Tour" a v únoru se vrátí do Prahy. Heavy metalovou show doplní Judas Priest

Ozzy Osbourne neplní slib o "No More Tour" a v únoru se vrátí do Prahy. Heavy metalovou show doplní Judas Priest 

Anglická hardrocková legenda ohlásila zastávku v Praze během svého šestitýdenního turné po Evropě. Do O2 areny přijede Ozzy Osbourne 29. února příštího roku a přiveze s sebou i známou heavy metalovou kapelu Judas Priest.

29. února 2020 se na heavy metalový večírek ve velkém stylu mohou těšit fanoušci Ozzyho Osbourna i Judas Priest. Tyto dvě heavy metalové hvězdy ohlásily společný koncert v pražské O2 areně rámci Osbournova turné No More Tours 2. Už číslo 2 však napovídá, že výrok „už žádná turné“ Ozzy Osbourne nebere doslova.

Několikanásobný držitel ceny Grammy a člen rock’n’rollové síně slávy se vydá na více než měsíční turné na konci ledna z domovské Velké Británie. „Opravdu se těším na návrat do Evropy,“ podělil se Ozzy Osbourne o svou radost z chystaného turné.

Na chystaném koncertu v pražské O2 areně navíc show doplní i Judas Priest, jedna z nejvlivnějších heavy metalových kapel vůbec, která funguje v různých sestavách už od roku 1969 a jež proslula hity jako Breaking the Law nebo Painkiller.

Ozzy Osbourne se proslavil zejména jako zpěvák skupiny Black Sabbath. Z té však na konci 70. let odešel a vrhl se na neméně úspěšnou sólovou dráhu, během které vydal téměř dvacet alb za pomoci osvědčených hudebníků.

V druhé půlce 90. let založil Ozzy Osbourne festival Ozzfest, na kterém každý rock vystupují jak hvězdy, tak nové talenty ze světa tvrdé hudby. Z části zisku z Ozzfestu přispívá zpěvák charitě. S festivalem navštívil Osbourne i Českou republiku, kdy spolu s Toolem a Slayerem zahráli roku 2002 na Strahovském stadionu. Českou republiku Ozzy celkově navštívil už mnohokrát, naposledy ho měli fanoušci šanci slyšet minulý rok v červnu na koncertu v Letňanech.

Vstupenky na únorový koncert budou k dispozici v ceně od 1790 do 2590 Kč v oficiálním předprodeji od 3. května v 10 hodin, pro členy Live Nation klubu už 30. dubna.

Foto archiv Ozzyho Osbourna

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!