The Boss se vrací. Nové album Bruce Springsteena vyjde v červnu

The Boss se vrací. Nové album Bruce Springsteena vyjde v červnu 

Po pěti letech ohlásil hudebník Bruce Springsteen ve čtvrtek na svém Twitteru nové, v pořadí již devatenácté album nazvané Western Stars. Po sérii tajemných fotografií divákům představil svoji novinku, která vyjde 14. června. Obal desky tvoří snímek koně na prérii.

Jeho spolupracovníky na nové desce byli pravděpodobně opět členové jeho doprovodné skupiny E Street Band, s nimiž byl minulé léto viděn v nahrávacím studiu ve svém rodném městě New Jersey.

První skladba byla vydána v pátek 26. dubna a nese název Hello Sunshine. Turné se podle posledních zpráv zatím nechystá. Do Česka slavný zpěvák naposledy zavítal v roce 2012, kdy odehrál vyčerpávající tříhodinovou show. 

Bruce Springsteen se na scéně pohybuje od roku 1973, kdy vydal své debutové album Greetings from Asbury Park, N.J. O dva roky později prorazil s Born to Run, které obsahovalo například i známou skladbu Thunder Road.

Za následné album Born in the U.S.A. z roku 1984 získal dokoce cenu Grammy. Celý svět si pak získal angažovanou písní o AIDS – Streets of Philadelphia.

Foto Facebook Bruce Springsteen

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!