Sarkastický ruský písničkář Semjon Slepakov se v květnu představí pražskému publiku

Sarkastický ruský písničkář Semjon Slepakov se v květnu představí pražskému publiku 

Do české metropole vůbec poprvé zavítá známý ruský písničkář Semjon Slepakov. S koncertem a stand up show vystoupí 10. května ve Foru Karlín.

Semjon Slepakov v květnu poprvé navštíví Prahu. V tuzemsku představí nejenom svou hudební tvorbu, ale i stand upovou show. Kromě písničkáře totiž působí také jako producent, scenárista a komik.

Do povědomí veřejnosti se Slepakov nejvíce zapsal v roce 2000 coby kapitán týmu v ruské televizní humoristické soutěži KVN. Spolu se dvěma dalšími tvůrci následně založil vlastní skečovou show Nasha Russia (Naše Rusko), kterou inspiroval pořad BBC Little Britain. Mezi jeho scenáristické počiny pro ruskou televizi TNT se řadí sitcom Univer, jeho spin-off SashaTanya či komediální seriál Interny z nemocničního prostředí.

Na hudební scéně získal věhlas svými satirickými písněmi, kterými se strefuje do politických afér spojených s korupcí byrokratů a manažerů v jeho rodném Rusku. Slepakov zaujal i českého písničkáře Jaromíra Nohavicu, který přeložil jeho song o boji dívky Anny Kuzněcovové za ideální figuru, jenž v češtině nese název Zadek jak žok.

Vstupenky na show v ruském jazyce pořídíte v předprodeji za 990 až 3290 korun.

Foto archiv Forum Karlín

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!