Martin Hrubý v květnu vystoupí v Praze. V chystaném klipu poletí volným pádem ze čtyř kilometrů

Martin Hrubý v květnu vystoupí v Praze. V chystaném klipu poletí volným pádem ze čtyř kilometrů 

Písničkář Martin Hrubý vystoupí se svou kapelou Bůhví ve středu 8. května v pražské Malostranské besedě. Na koncertě představí písně z chystané desky. V červnu navíc vydá singl Zahrada, k němuž natáčí akční videoklip.

Pokud se českému písničkáři během natáčení videa k singlu Zahrada nic nestane, vystoupí o středečním večeru na Den vítězství 8. května v Malostranské besedě. Publikum se může těšit na songy z připravovaného alba, z něhož zpěvák loni vypustil zatím čtyři singly – Kosmická, Vrátit se na Zem, Železniční a Betlémská.

Na návštěvníky květnového koncertu čekají samozřejmě i starší písně z jeho tří dosud vydaných desek Akt (2004), Hodina (2007) a Trojka (2016). Martin Hrubý se svou kapelou Bůhví zpívá výhradně v rodném českém jazyce, hudební inspirace však těží po celém světě. Žánrově jde o poměrně pestrou směsici, která by se dala zjednodušeně označit za czech world-pop-folk music.

V červnu vyjde nový singl Zahrada, k němuž zároveň vzniká akční videoklip. Zpěvák na sociálních sítích zveřejňuje snímky z natáčení, během kterého poletí volným pádem z výšky čtyř kilometrů.

Foto archiv Martina Hrubého

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Malostranská beseda nabízí i další akce

Místo konání: Malostranská beseda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!