SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na koncert Čechomoru během jarního turné

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na koncert Čechomoru během jarního turné 

Folkrocková stálice Čechomor navštíví v průběhu května a června čtyři česká města a vy můžete být u toho!

Kapela Čechomor, která v loňském roce oslavila třicáté narozeniny, chystá během jara několik speciálních koncertů. Vystoupí s dechovým orchestrem Kumpanovi muzikanti, který se objevil na jejich nejnovější desce Nadechnutí a s nímž absolvovali v minulém roce turné.

Na koncertech uslyšíte jak songy z loňského alba, tak i starší skladby v originálních aranžích s dechovými nástroji. Těšit se můžete i na stálého hosta skupiny – zpěvačku Martinu Pártlovou, které členové věnovali píseň Mamko, nedávej mě, k níž letos přibyde i videoklip.

Jarní turné odstartuje 27. května v Olomouci, pokračovat bude koncertem ve Frýdku-Místku s termínem 28. května, poté v Pardubicích 10. června a následně v Ústí nad Labem 11. června.

Chcete zdarma zajít na jeden z výše vyjmenovaných koncertů? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 4x2 vstupenky na libovolný koncert ze čtyř měst.

Soutěžní otázka:

V kterém roce vznikla kapela Čechomor?

A) 1994

B) 2000

C) 1988

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 9. května dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!