Dvě metalové mouchy jednou ranou: Deafheaven a Touché Amoré vystoupí společně v Praze

Dvě metalové mouchy jednou ranou: Deafheaven a Touché Amoré vystoupí společně v Praze  

Dvě americké hardcorové kapely přijedou 21. září do Prahy na společný koncert. Deafheaven loni vydali čtvrté album, Touché Amoré zase oslavili deset let působení na scéně a vydali živé album. V české metropoli zahrají společně v MeetFactory.

Hned dvě metalová uskupení ze Spojených států dorazí v září do smíchovské MeetFactory. Deafheaven, kteří loni vyslali do světa své čtvrté studiové album Ordinary Corrupt Human Love, zahrají spolu s už přes deset let fungující formací Touché Amoré. Ta má za sebou už více jak 1000 koncertů. Ten tisící nahrála a vydala na živém albu k oslavě svých 10. narozenin pod názvem 10 Years / 1000 Shows - Live at The Regent Theater.

Na Ordinary Corrupt Human Love Deafheaven rozšířili svůj těžký zvuk s vrstvenými psychedelickými vokály, jazzem inspirovanou rytmikou a složitými klavírními vyhrávkami. Název alba vychází z románu britského klasika Grahama Greena The End of the Affair a odráží téma mlhavého romantismu plného touhy, který se prolíná i v hudbě na albu.

Touché Amoré mají za sebou trochu delší historii, loni oslavili deset let své hudební existence a vydali album s dvaceti sedmi živými nahrávkami. Na konci roku 2016 vydali své čtvrté a zatím poslední studiové album Stage Four, které mělo úspěch v hudebních žebříčcích zejména díky skladbě Palm Dreams.

Na koncertu Deafheaven a Touché Amoré se jako speciální host představí taktéž hardcoroví Portrayal Of Guilt. Vstupenky za 545 Kč + poplatky budou k dispozici od jedenácté hodiny 26. dubna.

Foto archiv Deafheaven

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!