Metronome oznamuje kompletní program. Vzdá hold českým zpěvačkám a nabídne diskuze o vzdělávání

Metronome oznamuje kompletní program. Vzdá hold českým zpěvačkám a nabídne diskuze o vzdělávání 

Čtvrtý ročník hudebního festivalu Metronome představil kompletní program. Vedle hlavních hvězd nabídne nově tři uzavřené stage, unikátní koncert českých zpěvaček i neobvyklý doprovodní program zaměřený na vzdělávání a vědu. Dneškem také začal prodej limitované edice jednodenních vstupenek.

Festival Metronome, který se v Praze bude konat počtvrté – tentokrát v termínu 21.-22. června, oznámil svůj celý letošní program. Vedle hlavních, již oznámených jmen člena Oasis Liama Gallaghera, britské kapely Morcheeba, němečkých klasiků elektronické hudby Kraftwerk nebo skotských psychedelických Primal Scream se objeví také třeba němečtí Digitalism či britský DJ Danny Howard.

Novinkou letošního ročníku jsou dvě přidané kryté stage. Kromě Full Moon podia se lidé mohou ukrýt i na stagi Radia Wave, kde se bude hrát do pozdních hodin bez rušení nočního klidu okolních obyvatel, a stage v Planetáriu, která poskytne alternativu k denním koncertům na hlavních venkovních podiích.

Speciálním koncertem čtvrtého ročníku bude „ženský výběr“, který v sobotu vzdá hold výrazným zpěvačkám a hudebnicím v rámci jednoho vystoupení. V rámci něj se na podiu objeví třeba Eva Pilarová, Lenka Filipová, Anna K, Monika Načeva, z mladších hudebnic pak například Emma Smetana nebo Bára Poláková. Koncert souvisí i s oslavami třiceti let demokracie u nás, ke kterým se přidá třeba i páteční koncert Pražského výběru.

Doprovodný program bude mimo jiné zaměřený na budoucnost vzdělávání. Ředitel festivalu David Gaydečka slibuje to nejzajímavější z oblasti vzdělávání a rozvoje technologií. Místo odborných diskuzí můžou návštěvníci čekat spíše popularizační program plný seminářů, diskuzního fóra a interaktivních prvků.

Ve středu začal prodej limitované edice jednodenních vstupenek v ceně 1490 Kč. Program na jednotlivé dny včetně možnosti koupit vstupenku najdete na stránkách festivalu.

Foto archiv Metronome Festival

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!