Ypsilonka pokračuje v legendárních improvizačních večerech. Tentokrát s Luďkem Sobotou

Ypsilonka pokračuje v legendárních improvizačních večerech. Tentokrát s Luďkem Sobotou 

Ypsilonka začala s uváděním dnes již legendárních improvizačních večerů z šedesátých let. Letošní „antikabaret“ s názvem Šlapeme zelí neboli Budeme vařit a vyblbneme se na ně úspěšně navazuje. Po Ivanu Mládkovi, který byl hvězdou večera v březnu, si i na dubnové vydání divadlo pozvalo speciálního hosta.

Šlapeme zelí neboli Budeme vařit a vyblbneme se je názvem speciálního „antikabaretu“, kterým Studio Ypsilon navazuje na své improvizační večery pořádané již od šedesátých let. Tradičně si zve i známé hosty a ani tentokrát tomu nebude jinak. V březnu program obohatil Ivan Mládek, na termín 28. dubna pozvání přijal Luděk Sobota.

Tyto improvizace podle zakladatele a ředitele divadla Jana Schmida vždy souvisely se svobodou„Tato je plná legrace, tedy i smíchu a možná zdravé ironie. Takový smysl pro humor by měl prostupovat vše,“ uvedl Schmid.

Jan Schmid se ujal i režie večera plného týmové improvizace s muzikou, tancem, vyprávěním, průvodci a dalšícmi protagonisty. „Spolu s pozvaným známým hostem si něco ukuchtíme, ale možná že i neukuchtíme, to vše záleží na rozvíjení jednotlivých představení. Co ale platí vždy, že večerem provází Janové – Večeřa a Onder – a vaří Petr Hojer. A co je důležité, že se vše odehraje pod heslem: Mít společnou radost,“ vysvětlil. 

Foto Studio Ypsilon

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Studio Ypsilon nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!