Vanessa-Mae je v Česku na roztrhání. K pražskému a ostravskému koncertu přidává zastávku v Brně

Vanessa-Mae je v Česku na roztrhání. K pražskému a ostravskému koncertu přidává zastávku v Brně 

Světově známá virtuózka Vanessa-Mae si svým uměním získala srdce i českých fanoušků. Nebývalý zájem o její koncerty přiměl management přidat k pražskému a ostravskému vystoupení i zastávku v Brně. Vanessa-Mae se tak v rámci této příležitosti 16. října vrátí do DRFG Areny v Brně, kterou před třemi lety vyprodala. Lístky na koncerty v Praze a v Ostravě už nyní nejsou k dostání.

„Po obrovském zájmu o vstupenky na koncert Vanessy-Mae v Ostravar Aréně a O2 areně přidáváme koncert také v Brně. Již teď je jisté, že Ostrava a Praha neuspokojí nápor fanoušků. Cena za vstupenky začíná na 790 Kč a končí na 2490 Kč za první řadu pod pódiem, kam umělkyně ráda během koncertu chodí hrát mezi fanoušky,“ říká promotér koncertu Dalin Vajčner.

Vanessa-Mae nebude vystupovat sama. Přiveze si s sebou výtečnou kapelu a fanoušci se mohou těšit i na český smyčcový orchestr a osm tuzemských vokalistů. Třešničkou na dortu bude vizuální show, na které se hudebnice sama podílí.

Vanessa-Mae doporučuje fanouškům soustředit se i na doprovodné hudebníky, jejichž vystoupení má také své kouzlo. „Pokaždé chci ukázat, co všechno dokážou housle. Do České republiky přivezu své oblíbené kousky z minulosti, ale také několik písní, které hraji jen vzácně. Těším se na spolupráci s českými hudebníky. Doporučuji, abyste se soustředili i na jejich sóla, protože za to vážně stojí,“ říká Vanessa-Mae.

Vanessa-Mae objevila svůj talent už v útlém dětství. Již v deseti letech vystupovala s Londýnskou filharmonií a ve svých šestnácti začala experimentovat s mícháním stylů, což jí zajistilo popularitru po celém světě. Svým fanouškům nabízí fúze klasické a populární hudby, díky čemuž pomohla i mladším generacím objevit například Bachovy fugy.

Kromě toho, že za svou kariéru dokázala prodat před 10 milionů desek ve více než 100 zemích světa, patří nejúspěšnější britská umělkyně mezi padesát nejkrásnějších lidí planety, kam ji zařadil prestižní časopis People.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Winning Group Arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Winning Group Arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!