Blackbear vystoupí v Praze se svou novinkou Anonymous už letos na podzim

Blackbear vystoupí v Praze se svou novinkou Anonymous už letos na podzim 

V pondělí 7. října Prahu navštíví americký producent, skladatel a zpěvák, jehož talent se až do nedávna schovával za slavnějšími umělci jako Machine Gun Kelly nebo Linkin Park. V říjnu zde představí svou již pátou desku Anonymous, a to v samotném centru Prahy v tanečním klubu Roxy.

Prvním EP, které Blackbear vydal, bylo v roce 2008 Brightness. Přestože zpěvák vydával svá původní díla v průběhu celé kariéry, ve větším měřítku se věnoval skládání písní pro své umělecké kolegy. Známou nahrávkou, kterou složil se svým kamarádem Mikem Posnerem, je skladba Boyfriend od Justina Biebera. 

Vlastního alba se dočkal až v roce 2015. Deska Deadroses hned po vydání sklidila kladné ohlasy. „Příjemně smíšené množství žánrů, zvuků a emocí vytváří zcela soudržný a jedinečný projekt,“ napsal o desce internetový portál Redleafgoldteeth.

Titulní píseň Idfc zaznamenala miliony streamů na SoundCloud i Spotify a po více než rok si držela své místo na žebříčku Billboard R&B. Další úspěšnou skladbou byla píseň Cashmere Noose, která obsadila první místo v žebříčku iTunes R&B a držela se na šestém místě hned za Lemonade od Beyonce na iTunes charts.

Do Prahy zpěvák přijede se svou aktuální deskou Anonymous, kterou sám označuje za nejlepší umělecký odraz sebe sama. „Náznaky toho, kým opravdu jsem, byly už na mých předešlých albech, teprve teď jsem ale napsal nahrávku bez ega o své opravdové osobě, která se už nemusí skrývat za smutnou postavou Blackbeara.“

Lístky na pražský koncert budou v prodeji od 26. dubna.

Foto © James Strassberger

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!