Startuje velká soutěž #vyletujisinformuji! Za vaše fotografie vám dáme hodnotné ceny

Startuje velká soutěž #vyletujisinformuji! Za vaše fotografie vám dáme hodnotné ceny 

Zahajujeme velkou výletní soutěž. Chcete každý měsíc získat zajímavé ceny a ve finále i lístky na skvělé vystoupení skupiny STOMP? Stačí nás sledovat na Instagramu a připojovat ke svým příspěvkům z procházek, dovolených a dalších cestovatelských zážitků náš soutěžní hashtag.

Procházíte se na krásném místě v metropoli, jste v romantickém evropském městě nebo šlapete na kole po krásách naší země? Zapojte se do naší velké soutěže a od jara do léta nás označujte u svých zážitků. Máme přichystané skvělé odměny.

Pravidla soutěže #vyletujisinformuji jsou jednoduchá:

1) Vyfoťte svůj výletní zážitek / památku / nebo i sebe na cestách
2) Přidejte fotografii na sociální síť Instagram a doplňte k ní hashtag #vyletujisinformuji
3) Sledujte na Instagramu stránku @informuji.cz
4) Držte si palce při losování

Na začátku každého nového měsíce vyhlásíme pět nejzajímavějších, nejoriginálnějších nebo nejkrásnějších fotografií a jejich autory odměníme. První šťastní výherci například získají lístky na festivaly Hrady CZ nebo Mezi ploty. Na konci září potom všechny, kteří se soutěže zúčastnili, zařadíme do velkého slosování o vstupenky na vystoupení skupiny STOMP.

Navíc, vítězné fotografie zveřejníme na všech našich sociálních sítích spolu s autory. Pojďme si společně užít teplé měsíce a vyražme do terénu. Budeme se těšit na vaše příspěvky! 

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!