SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na jazzový koncert klavíristy Larryho Willise

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na jazzový koncert klavíristy Larryho Willise 

Do Prahy se vrací jeden z nejžádanějších jazzových pianistů Larry Willis a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Manhattanský rodák Larry Willis, který je klavíristou, skladatelem, producentem a ředitelem v jedné osobě, vystoupí v Sukově síni Rudolfina v pondělí 29. dubna.

Všestranný záběr Larryho Willise sahá od rocku až po africkou, brazilskou a afrokubánskou hudbu. Známý pianista spolupracoval na více než třech stech nahrávkách se slavnými jazzovými hudebníky jako Lee Morganem, Stanem Getzem nebo Hughem Masakelou, s nímž se před pěti lety představil pražskému publiku v rámci Strun podzimu.

Chcete se zadarmo zúčastnit jeho dubnového vystoupení v Praze? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 4x2 vstupenky na koncert Larryho Willise.

Soutěžní otázka:

V kterém roce se narodil Larry Willis?

A) 1950

B) 1942

C) 1939

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 25. dubna dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto archiv P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!