SOUTĚŽ: Zažijte slavnostní osmichodovou večeři na Titaniku v Brně

SOUTĚŽ: Zažijte slavnostní osmichodovou večeři na Titaniku v Brně 

V den výročí potopení legendární lodi 15. dubna se v prostorách expozice na brněnském výstavišti koná slavnostní večeře složená z jídelního lístku skutečného Titaniku. Zahrajte si s námi o vstupenky na osmichodové degustační menu!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Slavnostní večeře s dress code black tie se bude v pondělí 15. dubna podávat na výstavě Titanicpavilonu C brněnského výstaviště v prostorách francouzské kavárny. Osmichodové degustační menu, které doplní výběr z francouzských vín, bude složené přesně podle jídelního lístku první třídy. Nebude chybět živý hudební doprovod.

Menu bude zahrnovat lososový tartar s pane carasau, chřest na jablečném balsamicu a marinované krevety, terinu foie gras, consomé Olga s mušlemi sv. Jakuba, kuřecí Supreme a mátovo-hráškovým pyré, jehněčí hřbet s ratatouille a jako dezert broskvovou pěnu s želé Chartreuse a americkou zmrzlinou. Pokrmy připraví šéfkuchař přední brněnské restaurace Retro Consistorium.

Chcete se zdarma zúčastnit slavnostní večeře? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1x2 vstupenky na osmichodové degustační menu.

Soutěžní otázka:

V kterém roce se potopila loď Titanic?

A) 1933

B) 1900

C) 1912

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v sobotu 13. dubna večer. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto archiv výstavy Titanic

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!