SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert v rámci Jazz Meets World

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert v rámci Jazz Meets World 

V úterý 16. dubna zaplní Novoměstskou radnici v Praze jazzové melodie španělského tria v čele s Marcem Mezquidou v rámci festivalu Jazz Meets World. Zahrajte si s námi o vstupenky na koncert!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Během koncertní série Jazz Meets World se v úterý 16. dubna od 19.30 hodin můžete ve Velkém sále Novoměstské radnice v Praze zaposlouchat do skladeb španělského jazzového uskupení, které tvoří pianista Marco Mezquida, cellista Martin Melendez a perkusista Aleix Tobias.

Trojice před dvěma lety nahrála album Ravel’s Dreams, které na koncertě představí. Deska je reinterpretací děl francouzského impresionistického skladatele Maurice Ravela s nádechem jazzu, klasiky a experimentu, čímž skupina riskuje pobouření fanoušků původní hudby. Autoři, kteří tímto skladatelovi vzdali hold, jsou však přesvědčení, že by s ní Ravel byl nadmíru spokojen.

Chcete zdarma zajít na pražský koncert Marco Mezquida Ravel´s Dreams? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 4x2 vstupenky na vystoupení španělské jazzové kapely.

Soutěžní otázka:

Z kterého středomořského ostrova pochází frontman jazzové skupiny Marco Mezquida?

A) Menorca

B) Korsika

C) Sicílie

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 15. dubna dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto archiv NRP

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!