Řekni napořád. Hudebník Ondřej Škoch pokřtí v Akropoli svůj sólový debut

Řekni napořád. Hudebník Ondřej Škoch pokřtí v Akropoli svůj sólový debut 

Působil v kapelách Nitky nebo Manon, ale fanoušci ho budou znát především jako člena kapely Chinaski. Ondřej Škoch v pondělí 8.4. představí v Paláci Akropolis svou premiérovou desku.

Album Řekni napořád vznikalo od léta 2018 a bývalý basák populární jičínské formace si k jeho realizaci pozval své hudební kolegy a přátele. Posluchači tak mohou kromě Škocha na desce vychutnat i dechovou sekci tvořenou bratrem Štěpánem Škochem, Petrem Kužvartem nebo Davidem Ebenem, hlas Báry Polákové, klavír Ondřeje Kabrny nebo kontrabas Petra Tichého.

Texty z hudebníkova debutu jsou inspirované životními zkušenostmi a jinými osobními momenty. Jejich autorkou je Škochova manželka Alice. Žánrově pestrá nahrávka je mixem rocku a jazzu, ale nechybí na něm ani smyčcové kvarteto. Produkce alba se ujal Jiří Mašek pod značkou Good Day Records. Videoklip k singlu Řekni napořád si můžete pustit níže.

Zpěvák a multiinstrumentalista pokřtí a poprvé zahraje nové album v den svých čtyřicátých narozenin, v pondělí 8. dubna. Kromě smyčců a kapely přilákal do Akropole i hvězdné hosty. Pozvání přijali již zmíněný hudebník David Eben, Otakar Petřina mladší alias Marpo, Eva Matějovská a Petr Hanzlík nebo farní sbor Schola sv. Václava. Vstupenky jsou v prodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!