Britští mistři rytmu Stomp se vrací do Prahy. Světoznámou show poprvé předvedou i Ostravě

Britští mistři rytmu Stomp se vrací do Prahy. Světoznámou show poprvé předvedou i Ostravě 

Hudební soubor s více než osmadvacetiletou tradicí opět potěší své české fanoušky. V lednu příštího roku se Stomp představí několikrát v Praze a následně i v Gongu při ostravské premiéře. Lístky jsou v prodeji.

Perkusisté, herci a tanečníci z anglického Brightonu se do metropole vrací po loňském úspěchu, kdy diváky v Kongresovém centru nadchnuli novým programem po dlouhých šesti letech. Oceňovaná formace díky velkému zájmu fanoušků přidala k pražským show od 21. do 26. ledna 2020 i vystoupení v Ostravě. Na východě republiky si mezi 31. lednem a 2. únorem odbude očekávanou premiéru.

Skupina pod taktovkou Luka Cresswella a Steva McNicholase baví publikum od roku 1991. Originální mix perkusí, tance a divadla se při jejich show na scéně snoubí v rytmy a melodie našich každodenních životů. Čtyři desítky členů z dvanácti různých zemí za téměř tři dekády odehrály představení pro více než 12 milonů diváků a mezi jejich fanoušky patří i známé osobnosti včetně hollywoodských herců.

Speciální show nejen s perkusemi košťat, kýblů nebo papírových novin a dalších všedních nástrojů už zahájila předprodej do obou měst. Lístky si pořídíte pouze v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Britští mistři rytmu Stomp se vrací do Prahy. Světoznámou show poprvé předvedou i OstravěBritští mistři rytmu Stomp se vrací do Prahy. Světoznámou show poprvé předvedou i OstravěBritští mistři rytmu Stomp se vrací do Prahy. Světoznámou show poprvé předvedou i Ostravě
 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!