Talentovaný Mikolas Josef roztančil Forum Karlín

Talentovaný Mikolas Josef roztančil Forum Karlín 90%

V týdnu se českému publiku na velké scéně poprvé představil talent z Prahy. Zpěvák, producent, tanečník a v neposlední řadě reprezentant České republiky v soutěži Eurovision Song Contest 2018 Mikolas Josef po devíti letech poctivé práce vyprodal Forum Karlín.

Třiadvacetiletý písničkář začínal buskingem (neboli hraním na ulici) v Praze a dalších evropských městech - například ve Vídni, Oslu či Hamburku. V loňské Eurovizi, která se konala v portugalském Lisabonu, vybojoval pro Čechy zatím nejúspěšnější šesté místo. Soutěže se zúčastnili zástupci ze čtyřiatřiceti zemí. Nedlouho poté s ním uzavřela smlouvu nahrávací společnost Sony RCA, která mimo jiné zastupuje Britney Spears či Justina Timberlaka. A po devíti letech tvrdé práce včera vyprodal svůj první koncert „My name is Mikolas Josef”.

Na debutové album ještě chvíli počkáme, všechny Mikolasovy dosavadní singly měly ale neuvěřitelný úspěch a je vidět, že i s šesti vydanými písněmi jde udělat nezapomenutelná show. Stage byla přesunutá na boční stranu sálu, takže byla opravdu obrovská a klobouk dolů před osvětlovači a zvukaři, kteří odvedli skvělou práci. Na samotné scéně pak nechyběly ohnivé plameny či konfety. Josef a jeho tanečníci během koncertu také stihli vyměnit asi 10 různých outfitů. O pestrý program tedy bylo postaráno.

Koncert odstaroval písní Believe (Hey Hey) z roku 2016. Po představení vokalistů z Jihoafrické republiky, kapely a tanečníků, následovaly nevydané písně z připravovaného alba - a rozhodně je na co se těšit. Přesto, že Mikolasova tvorba je především veselá a roztančená, zahrál i několik pomalejších a melancholičtějších písní, které uvedl příběhy o tom, v jakých životních situacích je psal. Koncert Josef uzavřel setem tří nejpopulárnějších písní - Abu Dhabi, Me Gusta a jako úplně poslední zazněla Lie To Me, soutěžní skladba z Eurovize.

Během téměř dvouhodinové show Mikolas Josef Praze dokázal, že umí ovládnout pódium, perfektně zazpívat všechny písně, i když je doprovází tanečními kreacemi, a k tomu roztančit a roztleskat mezinárodní publikum. Chystá určitě velké věci a fanoušci tohoto mladého talentovaného Pražáka budou zcela jistě přibývat.

Foto: Mikolas Josef (facebook)

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Talentovaný Mikolas Josef roztančil Forum Karlín
 

Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!