Nejnovější články » Divadelní recenze

Partička se vydává na open air tour. Odehraje celkem deset představení

2.4.2019,

Oblíbená pětice komiků vyráží na další open air štaci. V průběhu června Partička odehraje celkem deset divadelních představení v amfiteátrech i letních kinech osmi různých měst. Partička vystoupí ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Jakub Kohák a Marián Čurko.

Oblíbená improvizační show tak, jak ji známe z televizních obrazovek, se i letos odehraje na čerstvém vzduchu. Členové Partičky se v průběhu června zastaví v osmi českých městech.

Naplánováno je pouze deset představení. Turné zahájí 10. června vystoupení v letním kině v Lysé nad Labem, kde si, stejně jako o den později v Plzni, můžete vybrat ze dvou časů. Dřívější představení začínají v 17.30 hodin, na něj pak naváže večerní show od 20 hodin. Zbylé štace nabízejí pouze jeden čas, a to od 20 hodin.

Kde všude můžete Partičku zastihnout? Kromě Lysé nad Labem a Plzně je na programu také Písek, Mikulov na Moravě, Bílá Třemešná, Baška, Hranice. Turné zakončí představení v letním kině v Hulíně, které se uskuteční 19. června. Bonusovým místem je pak zastávka v Berouně 14. září, která odstartuje následnou podzimní tour. 

Partička vznikla jako improvizační televizní show v roce 2011. Od roku 2012 se koná každoroční setkání fanoušků s názvem Partička na vzduchu. Tradičním místem setkání je amfiteátr v Konopišti. O rok později se herci vydali na první turné po republice. Nyní mají za sebou stovky divadelních i open air představení.

Vstupenky v předprodeji seženete za 550 Kč.

Termíny:

Foto archiv Partičky