Partička se vydává na open air tour. Odehraje celkem deset představení

Partička se vydává na open air tour. Odehraje celkem deset představení 

Oblíbená pětice komiků vyráží na další open air štaci. V průběhu června Partička odehraje celkem deset divadelních představení v amfiteátrech i letních kinech osmi různých měst. Partička vystoupí ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Jakub Kohák a Marián Čurko.

Oblíbená improvizační show tak, jak ji známe z televizních obrazovek, se i letos odehraje na čerstvém vzduchu. Členové Partičky se v průběhu června zastaví v osmi českých městech.

Naplánováno je pouze deset představení. Turné zahájí 10. června vystoupení v letním kině v Lysé nad Labem, kde si, stejně jako o den později v Plzni, můžete vybrat ze dvou časů. Dřívější představení začínají v 17.30 hodin, na něj pak naváže večerní show od 20 hodin. Zbylé štace nabízejí pouze jeden čas, a to od 20 hodin.

Kde všude můžete Partičku zastihnout? Kromě Lysé nad Labem a Plzně je na programu také Písek, Mikulov na Moravě, Bílá Třemešná, Baška, Hranice. Turné zakončí představení v letním kině v Hulíně, které se uskuteční 19. června. Bonusovým místem je pak zastávka v Berouně 14. září, která odstartuje následnou podzimní tour. 

Partička vznikla jako improvizační televizní show v roce 2011. Od roku 2012 se koná každoroční setkání fanoušků s názvem Partička na vzduchu. Tradičním místem setkání je amfiteátr v Konopišti. O rok později se herci vydali na první turné po republice. Nyní mají za sebou stovky divadelních i open air představení.

Vstupenky v předprodeji seženete za 550 Kč.

Termíny:

Foto archiv Partičky

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!