Hrady a zámky po celé republice v létě obsadí Strašidlo cantervillské

Hrady a zámky po celé republice v létě obsadí Strašidlo cantervillské 

Představení pod širým nebem jsou oblíbeným letním cílem výletníků a milovníků kultury. Vedle Letních shakespearovských slavností nebo programu otáčivého hlediště v Českém Krumlově můžete vyrazit i na komedii Oscara Wildea Strašidlo cantervillské, která během července i srpna objede české i moravské hrady a zámky.

Na nádvořích moravských a českých hradů a zámků budete moci během letních měsíců potkat cantervillského ducha. Divadelní komedie Strašidlo cantervillské objede oblíbené destinace, jako jsou zámky Valtice, Lednice, Mikulov, Hluboká nad Vltavou a mnoho dalších.

Oblíbená povídka Oscara Wilde z roku 1887 vypráví o duchovi sira Simona, který pobývá na anglickém zámku Canterville. Z klidu ho vytrhne nový majitel, vyslanec Spojených států amerických. Osvícený muž na duchy nevěří, siru Simonovi tedy nezbývá, než ho o své existenci přesvědčit.

Dobrodružnou komedii Oscara Wilde uvidíte v režii Jaroslava Kříže a v hlavních rolích s Martinem Zounarem, Bárou Štěpánovou, Martinem Poštou a dalšími. Vstupenky pořídíte v předprodeji za 399 korun nebo na místě v den představení.

Foto archiv strasidlonazamku.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!