SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na výstavu Kája Saudek: Od aut po ženy v Galerii Tančící dům

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na výstavu Kája Saudek: Od aut po ženy v Galerii Tančící dům 

Zahrajte si s námi o vstupenky na retrospektivní výstavu Káji Saudka v Tančícím domě v Praze a ponořte se do světa krále českého komiksu!

Ve třech patrech pražského Tančícího domu máte až do 29. září 2019 možnost zhlédnout dosud největší retrospektivní výstavu známého výtvarníka Káji Saudka, bratra-dvojčete neméně slavného fotografa Jana Saudka.

Spatříte několik set děl od komiksových obrázků a grafik přes olejomalby až po filmové plakáty a knižní ilustrace. Na výstavě nechybí ani Saudkovy soukromé fotografie, osobní předměty či replika umělcova ateliéru. Příznivci autorových eroticky laděných děl si přijdou na své v suterénu, kam je přístup dovolený pouze plnoletým návštěvníkům.

Chcete si zdarma prohlédnout výstavu komiksového krále? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1x2 vstupenky do Galerie Tančící dům.

Soutěžní otázka:

Jak zní křestní jméno dcery Káji Saudka, která se také věnuje výtvarné tvorbě?

A) Ivana

B) Berenika

C) Marie

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na email soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 11. dubna dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Z výstavy Káji Saudka. Foto archiv Galerie Tančící dům

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto archiv Galerie Tančící dům

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!