Alkehol vyráží na jarní turné. Zazní Sudová přitažlivost i největší hity kapely

Alkehol vyráží na jarní turné. Zazní Sudová přitažlivost i největší hity kapely 

Sudová přitažlivost – sedmnácté řadové album pražské rockové skupiny Alkehol spatřilo světlo světa v loňském roce po téměř čtyřleté tvůrčí pauze. Písně z nejnovější ‚alkoholové‘ desky zahrají během jarního turné.

Po čtyřleté tvůrčí pauze vypustila pražská rocková kapela Alkehol do světa své v pořadí sedmnácté album. Deska s názvem Sudová přitažlivost obsahuje 12 zbrusu nových skladeb i bonusovou píseň Rockeři, která vznikla u příležitosti 25. výročí kapely. Podíleli se na ní například Pepa Vojtek či Petr Janda.

Posledním albem se kapela trochu vrací do svých hudebních začátků, deska se však odlišuje svou rozmanitostí. Každá píseň je jiná a svým způsobem odlišná. Věrným fanouškům možná některé skladby připomenou klasické ‚alkeholáky‘, jiné možná svým zvukem překvapí. Soudě podle ohlasů a prodeje patří toto album mezi jedno z nejúspěšnějších v historii uskupení.

Čtyřčlenná parta českých rockerů nyní pokračuje v turné k jejich poslední desce. Zda Sudová přitažlivost opravdu funguje, zjistíte už v pátek 5. dubna v Kulturním centru Slavkovice u Nového města na Moravě. Během Rockového večera plného hudby vystoupí kromě samotných Alkeholů také pop-alternative kapela Black Jack z Hostinné, kteří představí svou debutovou desku z roku 2017, a punk-rockoví Revock ze Žďáru nad Sázavou.

Na konci dubna se pánové z Alkeholu společně se svými hosty v rámci turné zastaví v Kulturním domě Horažďovice, kde je po koncertě naplánovaná velkolepá rocková afterparty. Koncert v Horažďovicích se koná v pátek 26. dubna. Další termíny koncertů najdete na oficiálních stránkách kapely.

Alkehol je česká rocková hudební skupina, která vznikla v roce 1992. Kapela má na kontě sedmnáct alb, odehrála stovky koncertů a zúčastnila se řady festivalů. Současnými členy kapely jsou Ota Hereš, Petr „Kuna“ Buneš, Jan „Bart“ Bartoš a Radek Sladký. Během koncertů zazní nejen skladby z nejnovějšího alba, fanoušci se mohou těšit na hudební průřez z celé tvorby včetně nejznámějších hitů.

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji za 290 Kč v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!