Před comebackem Spice Girls znovu sólově. Baby Spice Emma Bunton vydá v dubnu desku ‘My Happy Place’

Před comebackem Spice Girls znovu sólově. Baby Spice Emma Bunton vydá v dubnu desku ‘My Happy Place’ 

Nejmladší členka slavného dívčího kvinteta ještě před jeho návratem na pódia potěší fanoušky svým vlastním projektem. Už 12. dubna vyšle do světa čtvrté studiové album, na které láká singlem Baby Please Don’t Stop.

Na fenomenální skupinu mířila pozornost hudebního světa od té doby, co ohlásila svůj velký návrat k živý vystoupením. Sice bez Viktorie Beckham, ale zato na očekávané britské šňůře, která odstartuje v červnu na stadionu v Manchesteru.

Emma Bunton ale neponechává nic náhodě a třináct let od své poslední nahrávky Life In Mono chystá novinku s názvem My Happy Place. Na desce fanoušci uslyší nový materiál, duety s Robbiem Williamsem či Willem Youngem nebo coververze jejich oblíbených skladeb. Nebudou chybět například Bee Gees.

Na velmi šťastně znějící projekt poutá zpěvačka videoklipem a singlem k písni Baby Please Don’t Stop, který si můžete poslechnout výše. Třiačtyřicetiletá rodačka z Londýna má za sebou kromě éry Spice Girls i krátkou hereckou kariéru. Na sólovou dráhu se vydala v roce 2001 s albem A Girl Like Me, které následovala deska Free Me a již zmiňovaná nahrávka Life in Mono.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!