Osobní příběh v nejoslavovanějších hitech. Sting vydává kompilační desku My Songs

Osobní příběh v nejoslavovanějších hitech. Sting vydává kompilační desku My Songs 

Britský hudebník Sting odkrývá příběhy skrývající se za jeho nejpopulárnějšími skladbami. Ty budou součástí připravované kompilační desky My Songs, který vyjde 24. května. Kromě nejoslavovanějších hitů album obsahuje také poznámky s osobními poznatky, které se skrývají za každou ze skladeb.

Anglický muzikant a občasný herec Gordon Matthew Thomas Sumner, známý spíše pod svým uměleckým jménem Sting, vydává novou desku. Album s názvem My Songs, které vyjde 24. května, obsahuje to nejlepší ze Stingovy tvorby oblečené do moderního hávu vhodného pro rok 2019. Kromě samotných skladeb se fanoušci mohou těšit také na osobní poznámky a příběhy, které se skrývají za jednotlivými písněmi.

Album My Songs je v podstatě můj život v písních. Některé prošly rekonstrukcí, některé přestavbou, jiné dostaly nový rám, všechny jsou ale hudebně zasazené do současnosti.

Deska vyjde v několika formátech – jako CD, vinyl i v podobě delux edice, která zahrnuje navíc živé nahrávky písní Synchronicity II, Next To You, Spirits In The Material World a Fragile

Za produkcí alba My Songs stojí mimo jiné Martin Kierszenbaum, který v minulosti spolupracoval například s Lady Gagou nebo Robyn a Davem Audé, který má na svědomí hudbu Bruna Marse a Seleny Gomez. O mix alba se postaral Robert Orton, jenž spolupracuje například s Lanou Del Rey či Mumford & Sons. 

Sting je jedním z nejvýraznějších a nejvlivnějších umělců. Od doby, kdy v 70. letech vystupoval s kapelou The Police, se vypracoval na ikonu hudebního průmyslu, prodal sto milionů nahrávek a získal ta neprestižnější ocenění (například byl 17x nominován na Grammy). Je autorem nezapomenutelných hitů, jakými jsou například Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne či Message In A Bottle.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!