Herec Kiefer Sutherland pokračuje ve své hudební kariéře. V dubnu vydá své druhé studiové album Reckless & Me

Herec Kiefer Sutherland pokračuje ve své hudební kariéře. V dubnu vydá své druhé studiové album Reckless & Me 

Většina fanoušků filmu a televizní zábavy ho zná jako agenta Jacka Bauera. Od roku 2016 ale herec Kiefer Sutherland vstoupil do povědomí kulturní veřejnosti i jako hudebník se slabostí pro country žánr. Po kriticky slibně přijaté desce Down In A Hole chystá na duben druhý studiový počin, na který láká singly This Is How It’s Done či Open Road.

Druhá deska vznikla během tour k nahrávce Down In A Hole. Sutherlanda inspirovala více než stovka show, které odehrál nejen v Americe, ale i po Evropě. Česku se vyhnul, několikrát ale vystoupil například v Německu. Deset písní z Reckless & Me, které z většiny napsal sám vítěz Emmy nebo Zlatého glóbu, dostalo svou finální podobu ve studiích Capitol v Los Angeles.

Kromě tradičního country zazní na nové desce i folk, rock nebo například blues. Stejně jako ve svém debutu umělec odkazuje na příběhy nebo své životní zkušenosti.

“Jako herec vím, že ztotožnění diváka s postavou a příběhem je klíčové. Tohle je ale jiné. Jsou to osobní příběhy z mého života. Ačkoliv jsem dítě štěstěny, jsou věci, kterým neutečete. Přátele vám umírají, zažijete zklamání a budete mít zlomené srdce. Snad ale mně i posluchačům dochází, že na problémy není nikdo sám. To mě osobně moc uklidňuje,” přibližuje Sutherland jakým směrem se bude nové album ubírat.

Prvními vlaštovkami z Reckless & Me jsou singly This Is How It’s Done a Open Road. Hlavně první jmenovaná skladba je tradičním hudebníkovým přístupem k žánru country v jeho nejryzejší podobě. Na albu ale nebude chybět třeba ani óda pro Sutherlandovu dceru Sarah Song For a Daughter.

Reckless & Me vyjde na všech digitálních platformách, CD i LP 26 dubna. Následovat bude akustické turné po Británii i koncerty ve zbytku Evropy. Videoklip k jednomu ze singlů si můžete prohlédnout výše.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Herec Kiefer Sutherland pokračuje ve své hudební kariéře. V dubnu vydá své druhé studiové album Reckless & Me
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!