Melodie z Nového Zélandu v Praze. Zpěvačka Kimbra se představí v Lucerna Music Baru

Melodie z Nového Zélandu v Praze. Zpěvačka Kimbra se představí v Lucerna Music Baru 

Mnozí ji znají především z hvězdného duetu s Gotyem Somebody I Used To Know, za který vyhrála dvě ceny Grammy. Kimbra ale do centra metropole přiveze hlavně desku Primal Heart a její akustické variace.

Rodačka z Hamiltonu se v Lucerna Music Baru ukáže už 13. března. Na scéně se výjimečně představí jen s kytarou, kontrabasem a klavírem, aby dodala skladbám z EP Songs From Primal Heart, Reimagined patřičnou podobu. Nahrávat ji bude i komorní prostor malého klubu v centru Prahy, který je právě na taková intimní vystoupení jako dělaný. 

„Vždycky jsem toužila udělat kolekci akustických písní, kde bych vynechala beaty a skladby ořezala. Ačkoliv se mi použití technologie a produkce líbí, miluji jednoduchost, jen hlas a kytaru,” přiblížila svůj nejnovější počin zpěvačka, která se k hudbě dostala ve dvanácti letech.

První album Vows Kimbře vyšlo před osmi lety, následovala ještě dvě další The Golden Echo a Primal Heart. Právě na posledním jmenovaném najdou fanoušci originální nahrávky sloužící jako základ pro akustické verze, které zazní v Lucerně. Širší publikum však Novozélanďanka paradoxně oslovila až hitem Somebody I Used To Know, který dobyl hitparády a získal dva zlaté gramofonky.

Kimbru v Praze podpoří projekt School of X a také zpěvačka Lenny. Vstupenky jsou v prodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!