Březnové hudební novinky: Terapie Mikea Shinody, švédský Tommy Gun nebo pop z Nového Zélandu

Březnové hudební novinky: Terapie Mikea Shinody, švédský Tommy Gun nebo pop z Nového Zélandu 

Ve třetím měsíci v roce se v metropoli představí klíčový člen skupiny Linkin Park a švédské stálice. Klub Roxy s Lucernou Music Barem nabídnou tradiční britský rock a novozélandský pop. Co vás osloví nejvíc?

Desku Post Traumatic, neboli autorské smíření s odchodem kamaráda Chestera Benningtona, představuje Mike Shinoda fanouškům během koncertní šňůry po celém světě. Z jeho nahrávky si můžete poslechnout singl Watching As I Fall, který nabízíme níže nebo počkejte na 19. 3. a užijte si ho živě. Určitě dojde i na Linkin Park či Fort Minor.

Kapela ze švédského Malmö určitě nezapomene na ty největší hity z celkem čtyř studiových desek. Royal Republic nepotřebují definovat svůj hudební styl. Fanouškům totiž bohatě stačí slyšet Cry Baby Cry či Tommy-Gun.

White Lies znovu v české metropoli rozjedou show plnou energie. Formace kolem zpěváka Harryho McVeigha vydala na začátku února nahrávku Five a páté studiové album bude jistě hrát prim v pražském klubu Roxy už ve čtvrtek 7.3.

A v neposlední řadě se divákům ukáže novozélandská popová diva Kimbra, která 26. října vypustila do světa EP s akustickými verzemi hitů alba Primal Heart. Dvojnásobná držitelka Grammy své skladby zazpívá v Lucerna Music Baru 14. 3. a v centru Prahy ji navíc podpoří i tuzemská zpěvačka Lenny. S Informuji si navíc brzy o lístky na její koncert zasoutěžíte!

Nezapomeňte sledovat také naše pravidelné týdenní novinky ze světa hudby. Přehled kompletní březnové kultury najdete zde.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!