Nejnovější články » Hudební novinky

Udílení cen Žebřík: nejvíce nominací získala Lucie

5.3.2019,

Za pár dní se dozvíme, kdo získá titul nejlepšího hudebního interpreta a filmové osobnosti v anketě Žebřík. Vítězové 27. ročníku budou vyhlášeni během slavnostního večera v pátek 8. března v plzeňském DEPU2015. Na předávání vystoupí úřadující vítězové Žebříku, jako jsou Tomáš Klus či Divokej Bill.

Už tento pátek budou v plzeňském DEPU2015 vyhlášeni noví držitelé cen Žebřík. Šestihodinovou show moderují Jakub Kohák a Iva Pazderková a vystoupí během ní úřadující držitelé cen – Tomáš Klus, Divokej Bill, Mydy Rabycad, Gaia Mesiah, Vladimír Mišík a další.

První kolo hlasování probíhalo v průběhu ledna a vzešlo z něj pět nominovaných v každé z deseti kategorií. Druhé kolo určilo pořadí prvních třech míst, a tedy držitele cen, kteří obdrží ocenění.

Lednové hlasování fanoušků přineslo nejvíce nominací skupině Lucie. O cenu Žebřík se utká také zpěvák Tomáš Klus, Barbora poláková, Marpo, Monkey Business či Mydy Rabycad. Nominaci získali také Dymytry, Hentai Corporation, Mandrage, Lenny, Ewa Farna a další.

V kategorii Objev roku jsou nominováni například Emma Drobná, Mikolas Josef či Eliška Rusková. Masters of Rock, Spolu tour Tomáše Kluse či EvoLucie tour se utkají o titul Akce roku.

Slavnostní vyhlášení proběhne v pátek 8. března od 19 hodin v plzeňském DEPU2015 a zúčastní se jej všichni nominovaní. Tři nejlepší v každé kategorii obdrží originální ceny z dílny sochaře Václava Česáka. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketstream.

KOMPLETNÍ PŘEHLED NOMINOVANÝCH

Kategorie Skupina

Kategorie Album

Kategorie Skladba

Kategorie Videoklip

Kategorie Zpěvák

Kategorie Zpěvačka

Kategorie Objev

Kategorie Akce

Kategorie Film

Kategorie Průser