Beats for Love hlásí nové DJ: přijede Don Diablo i Claptone

Beats for Love hlásí nové DJ: přijede Don Diablo i Claptone 

Festival elektronické hudby Beats for Love letos bude mít nabitý program. Mezi nově oznámenými jmény vystupujících, kteří přijedou 3. až 6. července do industriálního parku Dolních Vítkovic v Ostravě, je známý DJ Don Diablo a německý DJ a producent, který nosí masku a říká si Claptone.

Festival Beats for Love, který se koná od první červencové středy do soboty, oznámil nová jména vystupujících. Milovníci elektronické hudby se tak mohou těšit na nizozemského DJ Dona Diabla, jehož mezinárodní úspěchy začaly už roku 2013 a zahrnují hit Cutting Shapes, vlastní radiovou show i dvě vydaná alba. „Don Diablo je v hudebním světě skutečný pojem, jeho hudební životopis zdobí kolaborace se jmény jako Coldplay, Ed Sheeran nebo The Chainsmokers,“ říká ředitel festivalu Kamil Rudolf. „Minulý rok se navíc umístil na 7. místě v anketě DJ Mag Top 100 DJs,“ dodává.

Dalším velkým jménem, které se nově na programu Beats for Love objevilo, představuje německého maskovaného DJ a producenta Claptoneho. Ten se ve zmiňovaném žebříčku DJ Mag Top 100 DJs umístil loni na 57. místě a je známý třeba pro svůj track No Eyes nebo remix We Got The Power, stejně jako pro svou originální show v bílých rukavičkách. V Ostravě vystoupí na House stage, kde ho doplní skotsé dugo Illyus & Barrientos.

Mezi další nově ohlášená jména festivalu Beats for Love patří anglický DJ Selecta J-Man a DJ Hybrid, kteří vystoupí na Reggae 2 Jungle stage. Na Drum & Bass stage se nově představí unikátní mezinárodní projekt 3RDKND zaměřený na experimental, military step a hard & dark drum and bass. Ještě tvrdší zážitek čeká na návštěvníky Devastater HC&HS stage u vystoupení italského dua Malice. Na klidnější Electroswing stage je na programu třeba The Sweet Life Society, italský projekt, který má za sebou třeba i vystoupení na slavném festivalu v Glastonbury.

Festival Beats for Love se koná 3. - 6. července 2019 v industriálním parku Dolní Vítkovice v Ostravě. Na třinácti pódiích tu vystoupí více než 400 umělců z celého světa. Vstupenky na celý festival jsou aktuálně v prodeji za cenu od 1149 Kč. Veškeré informace včetně možnosti koupě vstupenek najdete na webových stránkách Beats for Love.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!