Slyšte, slyšte! Žižkovské šapitó nabídne zábavu, koncerty i program pro děti

Slyšte, slyšte! Žižkovské šapitó nabídne zábavu, koncerty i program pro děti 

Od poloviny letošního dubna vyroste na nákladovém nádraží Žižkov premiérové Šapitó, prostor pro kulturní vyžití publika všech věkových kategorií.

Kouzelnická cesta kolem světa, stand up comedy nebo klasické české divadlo. To a mnohem víc nabídne ve čtvrtém měsíci roku Žižkovské šapitó. Jedinečné místo, které vůbec poprvé spojí na pražském nákladovém nádraží Žižkov program pro děti, dospělé, milovníky muziky i dramatu.

Mezi představeními, která zahájí kouzelník Pavel Kožíšek 15. dubna, nebude chybět show Miloše Knora nebo Michala Nesvadby, konverzační komedie i veselohra z Kanady. Pod stanem zahrají také skupiny Patrola Šlapeto, Morčata na útěku nebo Lollipopz či tribute band kapely Queen a legendární Katapult. Energii na pódiu doplní slavné muzikálové melodie v podání Bohuše Matuše Magdy Malé. V neposlední řadě návštěvníky pobaví moderátor Aleš Cibulka a jeho hosté.

Na publikum pod vyhřívaným šapitó čekají pohodlné sedačky, občerstvení a především ojedinělý projekt, který s přibývajícím zájmem bude zcela jistě na pokračování. Vstupenky na jednotlivá představení jsou v prodeji v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!