Susan Boyle oslaví 10 let na hudební scéně novou deskou 'Ten'

Susan Boyle oslaví 10 let na hudební scéně novou deskou 'Ten' 

Britská zpěvačka Susan Boyle oznámila svým fanouškům vydání nového alba. Nahrávkou, která bude dárkem k desetiletému výročí od začátku jejího působení v pop music, naváže na tři roky starou desku A Wonderful World. Do obchodů půjde 31. května.

Boyle se dostala do povědomí diváků svou účastí v soutěži Britain’s Got Talent, ve které vystoupila s písní I Dreamed a Dream, muzikálovým hitem z Bídníků. Slavná skladba bude i součástí nového alba s názvem Ten, které pomyslně uzavře první dekádu zpěvačky v hudební branži.

Během své desetileté kariéry vydala Britka sedm desek, z nichž ta první, nazvaná právě podle její muzikálové coververze, získala i nominaci na Grammy.

Sedmapadesátiletá umělkyně nedávno účinkovala ve speciální sérii americké obdoby talentové soutěže, která ji dala slávu America’s Got Talent: The Champions. Na osmé studiové nahrávce nabídne svým fanouškům oblíbené písně, které nejednou na koncertech zpívala - včetně čtyř novinek, které zatím tají.

"Jsem na to album velmi pyšná. Doufám, že písně přinesou lidem tolik radosti, jako mně přinesl jejich pouhý výběr," neskrývala nadšení Boyle v prohlášení. Mezi hity na Ten nebudou chybět skladby Wild Horses, Perfect Day, Mad World, What A Wonderful World nebo Hallelujah. Deska vyjde 31. května,

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!