OH MY GOD: Eddie Stoilow

OH MY GOD: Eddie Stoilow 

4.května česká hudební skupina Eddie Stoilow vystoupila v Paláci Akropolis a pokřtila svou novou desku " Oh my god ". A já jsem hned druhý den jejich nové CD sehnala, protože je vážně skvělé!

Jejich nejznámější písničky budou asi Hey You, Frozen a Floating, ale kapela umí překvapit. U poslechu "Oh my god" se totiž vážně nebudete nudit, jelikož jejich každá (i do nedávna zcela neznámá) písnička má své kouzlo. Mají zkrátka vše, co mají správné hitovky mít, tedy skvělý rytmus, chytlavý refrén, alespoň trochu smysluplný text a hlavně šmrnc.

Členové Eddie Stoilow jsou ještě k tomu vážně sympaťáci. Především jejich frontman Honza Žampa. Guru této kapely, který ani na křtu nemohl chybět je Bob Klepl a do Akropole dorazil také Pavel Cejnar. Polili cédo, přiťukli si šampaňským a Bob Klepl dokonce překvapil a potěšil publikum svým beatboxem, který ho asi naučil Žampa. Na křtu kapela zahrála téměř všechny své singly z desky a musím potvrdit, že i na živo jsou tak skvělí.

Z koncertu jsem tedy byla vážně nadšená a vám teď doporučuji poslechnout si CD "Oh my god", protože se vám bude líbit.

Písničky, které na cédečku najdete:

OH MY GOD!
Here We Go, Frozen, Hard Day, Caroline (album edit), Oh My Gosh!, Old Man´s Bow, Today / Tomorrow, Elita featuring Xindl X, March Song, Goodbye featuring David Koller, Rock ´n ´ Roll Music, Bonus: Floating (Orchestral Version 2011), Snooze

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!