Tři sestry oslaví 34. narozeniny na open air festivalu se zahraničními hosty

Tři sestry oslaví 34. narozeniny na open air festivalu se zahraničními hosty 

24. a 25. května se uskuteční tradiční festival Tři sestry open air v pražském areálu Ledárny Braník. Oslaví tak své 34. narozeniny. V pátek bude hvězdou večera anglická streetpunková kapela Cock Sparrer, v sobotu Tři sestry.

V pátek 24. a v sobotu 25. května proběhne v areálu Ledárny Braník tradiční oslava narozenin kapely Tři sestry. K 34. výročí jí přijedou popřát i hosté z Anglie – jedna z nejvýznamnějších a nejdéle fungujících streetpunkových kapel Cock Sparrer, která vznikla roku 1974, vystoupí na open-air festivalu během pátečního večera. Před nimi začne program už od brzkého odpoledne a návštěvníci se mohou těšit třeba na kapely S.P.S. nebo Pipes and Pints.

Punkoví oslavenci pak zahrají v sobotu večer po kapelách Doctor P.P. a E!E. Tři sestry připravují zcela nový playlist složený i z nových kousků z posledního alba nazvaného !Svobodu ředkvičkám! a slibují velkolepou show. Komu by to nestačilo, v neděli proběhne v nedalekém hostinci Na staré sokolovně afterparty s „knížetem pornofolku“ Závišem.

Arál Ledárny Braník leží u tramvajové zastávky Pobřežní cesta a během víkendového festivalu tam vyroste stanové městečko, dětský koutek s nafukovacím hradem, aktivní zóna, oddychová zóna s čajovnou a různé stánky nejen s občerstvením a kapelními suvenýry.

Dvoudenní vstupenky na festival jsou k dostání za cenu 810 Kč za kus v síti Ticketstream nebo osobně v hostincích Na Staré Sokolovně, Na Staré Vozovně a v Kozlovně Na Ráně.

Více informací najdete na stránkách festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!