Brutal Assault přikládá pod kotel. Line-up povedou metalisté Parkway Drive

Brutal Assault přikládá pod kotel. Line-up povedou metalisté Parkway Drive 

Sotva se rozloučili s publikem pondělního koncertu ve Foru Karlín, už mají zaděláno na další českou návštěvu. Hudebníci od protinožců budou hlavním tahákem srpnového festivalu Brutal Assault.

Vlna metalcorové energie v podobě největší síly Austrálie. Nadchli už fanoušky loňského Aerodromu a v pondělí se představili za velkého ohlasu v Praze. Na léto Parkway Drive chystají zkompletování svého hattricku v rámci posledních dvou let v českých luzích a hájích. Zahrají na festivalu v Jaroměři. 

Na festivalu v Panenském Týnci představovali metalisté jeden z vrcholů prvního dne. Fanoušky zaujali show plnou plamenů, rotujícími bicími, dynamickou scénou i energickým hudebním výkonem. Tím zastínili i pozdějšího headlinera Wiz Khalifu. Jejich vystoupení jsme přiblížili slovem i obrazem.

Parkway Drive ale nejsou jediní, kteří sestavu Brutal Assaultu posílili. Formaci plnou výrazných individualit najdou návštěvníci ve skupině Azusa. Kapela slibuje nečekané zvraty vzdorující klišovitým očekáváním. S výjimečným resumé pak přijedou do Jaroměře dominovat Nordjevel, průkopníci hrubozrnného black metalu, který je poháněn jedním z nejšílenějších bubeníků na scéně.

Line-up tradičního hudebního podniku nově zpestřili rovněž Combichrist, Violent Magic Orchestra, Caspian nebo Deluge či Frog Leap s Hexis. Festival Brutal Assault odstartuje 7. srpna. Vstupenky jsou v prodeji. 

Úvodní foto: Barbora Bittnerová, Aerodrome

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!