Shakin‘ Stevens v sobotu svým rock’n’rollem roztancuje Prahu

Shakin‘ Stevens v sobotu svým rock’n’rollem roztancuje Prahu 

Do pražského Fora Karlín přijede tuto sobotu jeden z rock’n’rollových mistrů. Shakin‘ Stevens předvede v Česku poprvé oblíbené skladby ze svého repertoáru, mezi které patří „This Ole House“ nebo „Marie, Marie“. O vstupenky na koncert můžete do pátku soutěžit.

Sedmdesátiletý zpěvák Michael Barratt, který si říká Shakin‘ Stevens, přijede v sobotu poprvé do Česka, aby roztancoval sál Fora Karlín. Návštěvníci koncertu se můžou těšit na pořádný průlet hudebníkovou kariérou, která kromě rock’n’rollu a klasického roku zahrnuje i country a blues.

Na turné se zpěvák původem z velšského Cardiffu vydal po osmi letech a na své první české vystoupení se podle svých slov těší. Chystá jak své nejslavnější písně jako This Ole House, Oh Julie, Green Door nebo Marie Marie, tak i novinky z posledního Stevensova alba z roku 2016, Echoes of Our Times. Přijde ale i na převzaté skladby od hudebníků, které Shakin‘ Stevens obdivuje.

Shakin‘ Stevens patří mezi přední britské hvězdy 80. let. Jeho kariéra začala už koncem 60. let, slávy se mu ale dostalo až v 80. letech, kdy nahrál nejvíce svých „nostalgických hitů“, kterými se tolik proslavil. Navozuje v nich, prostřednictvím typického zvuku, atmosféru rock’n’rollu z 50. let. Kromě dvou desítek studiových alb vydal Shakin‘ Stevens 33 singlů, které se vyšplhaly na přední příčky britských hitparád. Jeho poslední počin, album Echoes of Our Times, vyšlo před třemi lety a bylo inspirováno zpěvákovým pátráním po historii jeho rodiny spojené s válkou a regionem Cornwallu.

Vstupenky na sobotní pražský koncert jsou k dostání za cenu od 1690 Kč. Pořadatel navíc vyhlásil soutěž na sociálních médiích, díky které můžete dostat dvě vstupenky na koncert Shakina Stevense zdarma. Soutěž trvá do pátku 22. února 2019 9:59 hodin.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!