Divadlo Kalich chystá po úspěšném Osmém světadílu druhý muzikál s hity Elánu

Divadlo Kalich chystá po úspěšném Osmém světadílu druhý muzikál s hity Elánu 

Pražské Divadlo Kalich bude mít na repertoáru hned dva muzikály s hity kapely Elán. Osm let po premiéře díla s písničkami oblíbené slovenské skupiny se diváci dočkají dalšího, které však podle autorů nemá být jeho pokračováním.

Osmý světadílDivadlo Kalich na repertoáru již osm let. V září letošního roku se diváci dočkají dalšího díla s hity skupiny Elán. Nový muzikál však nebude pokračováním, ale samostatným dílem. Tento týden probíhají konkurzy pod vedením režiséra a choreografa Jána Ďurovčíka, který je zároveň spoluautorem libreta společně s oceňovaným slovenským dramatikem Peterem Pavlacem.

„Nepřicházíme s novým elánovským titulem pouze proto, že z Osmého světadílu se stal v Čechách i na Slovensku kult. Věřím, že diváci vždy bezpečně poznají, když se jim na jevišti předkládá něco jenom z kalkulu. Kdybychom v ruce neměli kvalitní libreto, nešli bychom s tímto projektem ani za členy skupiny Elán, ani před naše publikum,“ říká producent a majitel Divadla Kalich, Michal Kocourek.

Podle Ďurovčíka bude libreto parafrází na velké klasické dílo posunuté do současné doby. Diváky dále láká na „emoce, lásku a všechno, co patří k velkému plátnu, jímž muzikál Elánů opět bude.“  

Foto: archiv Divadla Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kalich nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Divadlo Kalich

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!