Praha okusí Japonsko. V květnu se v Lucerně předvede kapela One OK Rock

Praha okusí Japonsko. V květnu se v Lucerně předvede kapela One OK Rock 

Konec května letošního bude ve znamení japonského rocku. Do metropole zavítá pop-rocková kapela One OK Rock. Koncert v pražské Lucerně je součástí AmbitionsWorld Tour. Data svých koncertů kapela oznámila dnes u příležitosti vydání nového alba s názvem Eye Of The Storm, které obsahuje i singly Wasted Nights, Change nebo Stand Out Fit In.

One OK Rock nedobyla jen Japonsko, ale celý svět. O jejich globálním úspěchu svědčí důvěra skupin All Time Low nebo 5 Seconds Of Summer, které si formaci vybrali jako předskokany amerického turné.

5 Seconds Of Summer navíc s One OK Rock nahráli na jejich předchozí album Ambitions hit Také What You Want, který se v Japonsku okamžitě dostal na první místa hitparád. Jen za první týden se prodalo přes 250.000 kusů. V neposlední řadě se kapela umístila ve výběru nejlepších živých vystoupení roku 2018 časopisu Rock Sound.

Japonská kapela nabídne na svůj koncert kromě klasických vstupenek v hodnotě 790 korun i VIP vstupy. Ty umožní divákům například přednostní vstup do sálu nebo Meet and Greet s kapelou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!