Kapela UDG se vydává na turné k oslavě dvacátých narozenin

Kapela UDG se vydává na turné k oslavě dvacátých narozenin 

Turné české kapely UDG zahrne šestnáct zastávek, během kterých představí speciální narozeninovou koncertní show k oslavám kulatých kapelních narozenin. V Praze zahrají 13. března v Lucerna Music Baru.

„Nepoužitelní polobozi“, jak zní překlad rozložené zkratky kapely UDG, vyrážejí na narozeninové turné po České republice. Oslaví tak dvacet let od svého vzniku. Od února do dubna zahrají ve velkých klubech a kulturních domech v šestnácti českých městech.

Turné UDG zahájí koncert v doubické Fabrice 23. února. V rámci „20 let tour“ zavítá kapela i do Olomouce, Ostravy, Plzně a nebude chybět ani vystoupení v Praze, kde zahraje 13. března v Lucerna Music Baru. Kromě hitů, mezi které patří Kurtizána, Hvězdář nebo Buď a nebe, chystá kapela pro své fanoušky i materiální dárky jako akustické CD a DVD nebo festivalové živé CD, které vznikne během léta. Do konce tohoto roku by UDG taky chtěli dokončit nové studiové album.

Šestičlenná kapela UDG pocházející z Ústí nad Labem hraje český pop-rock a má za sebou již pět vydaných alb, od debutového nazvaného Ztraceni v inspiracích až po poslední, které vyšlo před dvěma lety pod názvem Emotikon. Jejich píseň Hvězdář má na YouTube přes devět milionů zhlédnutí, získali několik cen v anketě Žebřík a patří mezi stálice na české hudební scéně. K tomu taky dopomáhá fakt, že kapela hraje už dvacet let v téměř nezměněné sestavě, což je v kapelním světe velice vzácné.

Vstupenky na koncerty v rámci narozeninového turné UDG jsou k dostání v ceně mezi 250 a 300 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!