SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na výstavu PIXAR – 30 let animace a poznejte příběh slavného animačního studia!

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na výstavu PIXAR – 30 let animace a poznejte příběh slavného animačního studia! 

Výstaviště v pražských Holešovicích otevírá 15. února výstavu zasvěcenou proslulému animačnímu studiu PIXAR. Rádi byste ji navštívili? Hrajte s námi o vstupenky!

Putovní výstava PIXAR – 30 let animace od poloviny února zakotví v české metropoli. Do 26. května provede návštěvníky třicetiletým vývojem studia PIXAR, které stojí za slavnými animovanými snímky jako Toy Story: Příběh hraček, Úžasňákovi, Příšerky s.r.o., Život brouka, Hledá se Nemo, Ratatouille nebo VALL-I.

Chcete se seznámit s prací nejlepších animátorů, prohlédnout si jejich originální skici a postupy nebo speciální zařízení Zoetrop? Zúčastněte se naší soutěže. Máme pro vás 4x2 lístky na výstavu.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje první celovečerní počítačem animovaný film z roku 1995?

A)     VALL-I

B)      Úžasňákovi

C)      Toy Story: Příběh hraček

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na email soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 19. února dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto archiv Buena Vista Pictures

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!